Kamper Eindejaarskalender winnaar 8 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Nikai4Life 

Alle donaties aan Nikai 4 life gaan naar onderzoek. Er zijn dus geen betalende leden en er worden ook geen declaraties ingediend.  Met alle inkomsten steunt Nikai 4 Life het onderzoek dat door de Drost research group wordt uitgevoerd in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht. Er bestaat nauw contact met hoofdonderzoeker, waardoor we er van verzekerd zijn dat de donaties direct op de juiste plek komen zonder dat er iets aan strijkstok blijven hangen.

Prijsvraag:
Welke Alpenreus heeft Stichting Nikai 4 Life afgelopen jaar met een team beklommen voor onderzoek naar rhabdoïde kinderkanker.
A –  Alpe  d’ Huez               (Frankrijk  – Finish op 1.840 m)
B –  Mont Ventoux             (Frankrijk – Finish op 1.909 m)
C –  Passo dello Stelvio      (Italie       – Finish op 2.785 m)

Antwoord;
Het juiste antwoord is C

Wat heb je gewonnen?
Nikai4Life heeft speciaal voor Kampenonline een prijs beschikbaar gesteld: 1 grote Nikai 4 Life Beer (100cm)

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*