Kamper Eindejaarsknaller: oliebollenfeest voor het Ronald mc Donaldhuis

Foto van auteur

Dit jaar kwam Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van een bericht te beantwoorden. We sluiten traditiegetrouw af met de oliebollen van Jeroen Franse.

Jeroen Franse bakt ieder jaar oliebollen. Niet een paar maar, het liefst zoveel mogelijk. De oliebollen worden verkocht en de gehele opbrengst beland niet in de zak van Jeroen maar, gaat in zijn geheel naar het Ronald mc Donaldhuis te Zwolle.

Kampenonline heeft een goed gevoel bij dit mooie doel en wil dit ondersteunen. Wij hebben 10 zakken oliebollen besteld bij Jeroen en die gaan wij weggeven aan onze lezers.

De volgende bedrijven worden bedanken voor hun donaties voor de oliebollen actie ten behoeve van het Ronald mc Donaldhuis Zwolle.
Lidl Hanzeplein,Albert Heijn Lovinkstraat, Jumbo Penningkruid, Plus Anne van Dijk, Koopmans, Aeres Hogeschool Dronten.

Prijsvraag:

Wat ging er mis?

Wat kun je winnen?
Onder onze lezers verloten wij 10 zakken met oliebollen, met van een mix van 3 naturel, 3 met krenten en 3 appelbollen.
Let op: 31 december rond 16.00 uur worden de 10 winnaars bekend gemaakt. De oliebollen kunnen tussen 18.00 en 19.00 uur opgehaald worden bij één van onze redacteuren in Kampen.

Gerelateerde Berichten

3 gedachten over “Kamper Eindejaarsknaller: oliebollenfeest voor het Ronald mc Donaldhuis”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: