Kamper Kadefestival in 2014 ook voor kids

KamperKadefestival_2014

KAMPEN – Feestgedruis op het Van Heutszplein, Kamper bands die elkaar afwisselen op een drijvend podium, gezelligheid alom. Het laatste weekend van augustus (vrijdag 29 en zaterdag 30) viert Kampen de derde editie van het Kamper Kadefestival. Dit maal met maar liefst veertien lokale bands.
Net als voorgaande jaren zullen optredens van Kamper bands de basis van het festival vormen. Gevestigde namen als Different, Red Plague en No Brakes keren terug, aangevuld met nieuwkomers als The Reckless Beats en Zekerz. Zij doen dit op verzoek van Horeca Kampen kosteloos, omdat het feest traditioneel door en vooral voor Kampen georganiseerd wordt.

Nieuw dit jaar is het Kinder Kadefestival dat op zaterdagmiddag gehouden wordt. Gezinnen met kinderen van jong tot oud genieten op het Van Heutszplein van springkussens, stormbanen, kinderspelen, lekkernijen en meer. Trein Bello rijdt door de Oudestraat om de jongste bezoekers gratis naar het Kinderfestival op het Van Heutszplein te brengen. Er wordt bovendien samengewerkt met onder meer scoutinggroep de Hanzeluiden en Kamper ondernemers om het idee van een lokaal feestje te versterken.
Het Kamper Kadefestival werd drie jaar geleden in het leven geroepen om het 25-jarige bestaan van de Stichting Kamper Kasteleins, beter bekend als Horeca Kampen, te vieren. Voorzitter Remmert Krantz: “En met deze reden blijven wij het Kadefestival organiseren. Niet om er rijk van te worden, maar om Kampen nog gezelliger te maken.”
Wie geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen van het Kamper Kadefestival kan surfen naar www.kamperkadefestival.nl Het Kadefestival is ook actief of Facebook (/kadefestival) en Twitter (@kadefestival).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*