Kamper Kadefestival krijgt vervolg in 2015

kade

 

KAMPEN – De kogel is door de kerk, het Kamper Kadefestival zal ook een 2015 editie krijgen. Door tegenvallende omzetcijfers in 2014, was het even spannend of het evenement zijn doorgang nog zou vinden. Het evenement, een samenwerking tussen Kamper kasteleins en Kamper bands werd weliswaar goed bezocht, verteerd werd er aanzienlijk minder.

Voorzitter van de Stichting Kamper Kasteleins Remmert Krantz zegt hierover: “Wij hopen dat bezoekers beseffen dat het evenement valt of staat met voldoende financiële middelen. Het houden de toegang bewust gratis, en hopen dat op te vangen met de drankomzet”. Gelukkig waren er dit jaar voldoende lokale ondernemers bereidt om te doneren aan het festival. En ook de Ondernemers Vereniging Kampen steunde het evenement.

Aan het programma wordt volop gewerkt. De uitstraling blijft hetzelfde. Het drijvende podium op de IJssel, waarop gedurende twee dagen Kamper bands kosteloos optreden, staat centraal. Op het Van Heutszplein komt een VIP tent met buffet en prachtig, overdekt, uitzicht op het podium. Hiervoor dienen kaarten te worden gekocht. Het plein zelf is vrij toegankelijk. Bij de mobiele bars kunnen bezoekers met munten hun drankjes betalen. Deze munten kunnen ook al in de weken voor het evenement gekocht worden. De kopers hiervan, ‘de Vrienden van het Kadefestival’, maken dan automatisch kans op leuke prijzen.

Het Kamper Kadefestival 2015 zal plaats vinden op 11 en 12 september. Meer informatie op www.kamperkadefestival.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*