Kamper Ui(t) dagen , Creaspektakel, Stripspektakel en kadefestival 2015

Volop spektakel, muziek en andere activiteiten in de binnenstad van Kampen.

In de binnenstad van Kampen bruist het in de maanden juli en augustus weer van aansprekende evenementen. Naast de traditionele Kamper Ui(t) dagen vindt er ook weer een Crea- en Stripspektakel plaats en als afsluiting het Kadefestival.

Kamper Ui(t) dagen
Tijdens de Kamper Ui(t) dagen kan men weer heerlijk genieten van de leuke en gezellige sfeer op de braderie. Met een grote verscheidenheid aan kramen. Lokale winkeliers en kooplui vanuit het hele land bieden hun koopjes aan. Iedere dag heeft een eigen thema.
De data van de Kamper Ui(t)dagen zijn:

donderdag 23 juli | 10:00 uur – 17:00 uur
donderdag 30 juli | 10:00 uur – 17:00 uur
donderdag 6 augustus | 10:00 uur – 17:00 uur
donderdag 13 augustus | 10:00 uur – 17:00 uur

Stripspektakel
kamper-stripspektakel

Op 15 augustus staat voor de 17de keer het Kamper Stripspektakel op de agenda. Het evenement speelt zich af vanaf het koeplein, de Oudestraat tot en met het Van Heutszplein.

Duizenden strips, striptijdschriften,curiosa, naslagwerken en tekenfilms. Meer dan vijftig bekende tekenaars uit Nederland en België komen signeren. Ook dit jaar weer veel aandacht voor beginnende lezers op het Kinderboekenplein, met bekende illustratoren van prenten- en kinderboeken. Een gezellige dag voor iedereen.

Creaspektakel
Op 15 augustus vindt in de historische binnenstad van Kampen voor de vierde keer het Creaspektakel plaats. Ook dit jaar kunt u weer genieten van de vele kraampjes met de nieuwste hobbyartikelen. Daarnaast kunt u kijken naar leuke demo’s en mini-workshops waar de nieuwste technieken worden gedemonstreerd.

Foto Creaspektakel 2013. Ook dit jaar wordt er weer veel publiek verwacht in de binnenstad.
Foto Creaspektakel 2013. Ook dit jaar wordt er weer veel publiek verwacht in de binnenstad.

Kadefestival
Het alom bekende Kadefestival vind plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 september op het van Heutszplein met live muziek van diverse bands uit Kampen zoals:

– Z@ND
– Muffin Top
– Deep Cover
– Rob Hollander
– ZekerZ
– Quintus Soul Factory
– Six of One

De entree is gratis.

Video impressies evenementen 2014

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*