Kanovereniging Skonenvaarder behaalt diverse podiumplaatsen op Brabantregatta in Tilburg

Kamper kanovereniging Skonenvaarder heeft zichzelf een goed uitzicht gecreëerd op het nationaal kampioenschap kanovaren. Al het gehele jaar wordt de strijd aan kop van de ranglijst gedomineerd door de kanoverenigingen uit Amsterdam, Eindhoven, Wormer en dus Kampen. Met een minieme voorsprong gingen de Kampenaren naar de Brabantregatta in Tilburg, waar ook clubs uit België en Duitsland aanwezig waren. Deze wedstrijd was tekenend voor het heel seizoen.

 

Junioren A met Onno Hellendoorn, Wessel Van Dieren en Daniel Bos en Junioren B met Jesse Penninkhof, Sil Hellendoorn, Robbie Kock en Jessin Kroes haalden via diverse podium plaatsen op alle afstanden vele punten binnen.
Extra opsteker waren bij de Aspiranten de nieuwkomers Aukje Timmerman en Lars Reurink. Beiden hebben eerder dit jaar de Nikai 4 Life Scholieren Cup wonnen met hun klas en ze wisten samen met Jasper Kappert al de eerste wedstrijdpunten binnen te sprokkelen.

Bij de senioren/masters deed Chris Hellendoorn ook goede zaken. Absolute kopvrouw van de Skonenvaarder was ook dit weekend weer Ruth Vorsselman. Voor haar telde ook dit weekend, net zoals vrijwel het hele seizen, alleen de hoogste tree op het podium.
Jennely Bos en Isa Vorsselman maakten met hun optreden de dominantie bij de dames senioren compleet. Door deze scores lijkt het erop dat de KV Skonenvaarder haar titel weet te prolongeren, maar definitief is dat pas als alle scores zijn verwerkt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*