zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKansloos verlies Floorever Reflex in Rotterdam

Kansloos verlies Floorever Reflex in Rotterdam

-

logo-reflex

 

 

 

 

Het uitduel tegen Arbo Rotterdam/Fusion was er voor Floorever Reflex een om snel te vergeten. Nadat donderdag in eigen huis tegen Rivo Rijssen nog met energiek spel een punt werd gepakt, was de fut er zaterdag helemaal uit. De volleyballers uit Kampen verloren kansloos (0-3).

Al gelijk in de eerste set werd duidelijk dat de ploeg van coach Henk Hansma met onvoldoende snelheid en energie de wedstrijd in ging. In de pass stond Floorever Reflex voortdurend onder druk en dat kan niet via de aanvallen over buiten of diagonaal worden gecompenseerd (25-17).

In set twee kwam de spirit weer een beetje terug. Met spelverdeler Rob de Bie op de plaats van Niels van Beek, Jorn Meijer op de diagonaalpositie van Robin van Capelle, en met de wissel van Sandor van Straten voor passer-loper Jasper Smit werd het weer een beetje een wedstrijd. “Het optreden van Smit was opvallend positief”, vertelde Hansma achteraf. “Een schouderblessure hield hem enkele weken aan de kant maar ondanks die afwezigheid wist hij gelijk goed te scoren.”

Uiteindelijk werd de tweede set met 25-21 verloren maar leverde wel een goed gevoel op. Hansma hoopte dat dit werd meegenomen naar het derde bedrijf. Hij bracht nagenoeg dezelfde aangepaste ploeg binnen de lijnen maar het degelijk spelende Fusion liet Reflex niet verder in zijn spel komen. Binnen de kortste keren vloeide de energie weer uit de ploeg weg en was het pleit beslecht (25-17). 

De volgende wedstrijd speelt Reflex thuis tegen Zaanstad. In de eerste ontmoeting dit seizoen werd nog met 1-3 verloren, maar voor eigen supporters treden de Kampenaren altijd met geslepen messen het veld in. Zaanstad, achtste op de ranglijst in de eredivisie mag dus de borst natmaken.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen