Karpetten op maat in uw woonkamer? – Floorever de ‘onbetwiste nummer 1’!

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

Prachtig, zo’n vloer van laminaat of bijna onverwoestbaar PVC met houtstructuur. Precies de kleur die je wilde. Passend bij je meubels en bij de rest van je inrichting. Maar soms… soms zou je willen dat je woonkamer er weer een beetje anders uit zou zien. Verrassend. Warm. Heb je wel eens aan tapijt gedacht? Wees gerust: wij van Floorever roepen niet dat je alles maar weer moet veranderen. Het kan namelijk veel simpeler! Laat een karpet op maat maken en pas zo je interieur met een verrassend accent aan. Wij bieden keuze uit tapijt van diverse fabrikanten, zoals Desso en Tarkett. Kom langs en laat je verrassen.

Of je nu modern of klassiek woont; klein of groot: een vloerkleed past altijd. Maak een ‘wooneiland’ door een vloerkleed op maat te kiezen. Daarmee geef je jouw interieur net even dat extra stukje persoonlijkheid.

Gezellig geheel
‘Door een op maat gemaakt ‘vintage’ karpet als een soort van ‘wooneiland’ toe te passen, wordt je zithoek of eetkamer een hele mooie eenheid’, vertelt Wendy Meuleman van Floorever Kampen. ‘Je verbindt verschillende meubelstukken tot een gezellig geheel. Door het kleed, dat je helemaal naar wens kunt kiezen en op maat kunt laten maken, vormt het een mooi contrast met de harde vloer.’ De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. ‘Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort’, klinkt het. ‘Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar elke wens te maken, dus daarmee aan iedere ruimte en aan iedere specifieke wens aan te passen.’ Floorever biedt een enorme hoeveelheid dessins en kleuren en heeft tapijt van vele producenten; kortom: er is altijd iets wat past bij jouw woonwens. Een karpet op maat; heerlijk vintage. Helemaal ‘nu’.

Desso&Ex
Wil je iets anders met je interieur? Iets waarmee de sfeer in één keer verbetert? Desso&Ex is een uniek vloerconcept waarmee je zelf je persoonlijke woonstijl maakt. Mix & Match binnen de vier kleurgroepen Botanical Green, Denim Blue, Industrial Grey of Bohemian Red en combineer met geweven dessins, beton look en hippe patchwork patronen. Ervaar de warmte en het comfort van een kamerbrede vloer of ontwerp je eigen vloerkleed-op-maat en creëer snel en gemakkelijk een hedendaagse sfeer. De Desso&Ex collectie biedt 115 verschillende dessins in bijna oneindige combinaties voor een modern en gelaagd ontwerp. De collectie stimuleert speelse vloerthema’s, gericht op het benadrukken van bepaalde elementen in de ruimte. Hierbij wordt uitgegaan van een neutrale basis gecombineerd met een groot aanbod van patronen uitgevoerd in vijf verschillende kleurgroepen: Steen, Karmijn, Amber, Blad en Indigo.

Enkele tips
Wendy geeft nog wel graag wat tips: ‘Een vloerkleed moet er niet ‘verloren’ uitzien in een ruimte, dus mag het echt wel impact hebben. Ons advies: kies je kleed dus niet te klein.’ Ook raadt ze aan om het kleed onder de gehele zithoek te plaatsen, dus ook onder de bank. ‘Hoe groter het kleed, hoe groter het gevoel van comfort’, weten ze. Daarnaast zou je kunnen mixen met tapijtsoorten en -kleuren, zo vertellen de twee. ‘Zo maak je je eigen unieke patroon.’

Ook kun je een ‘totaal ander accent’ op je inrichting leggen door te kiezen voor een randafwerking in een contrasterende kleur. ‘Of wissel af met kleden in verschillende kleuren voor het voor- en najaar. Dat geeft ieder seizoen weer een heel ander accent op je inrichting.’ Denk ook aan de afwerking van het kleed. ‘Bij blind banderen wordt de zijkant voorzien van band dat nauwelijks zichtbaar is’, aldus Wendy. ‘Wil je de rand juist meer benadrukken, dan kun je kiezen voor het zogenoemde festonneren. Dan worden de randen van het karpet afgewerkt met een bijpassende kleur garen. Daarmee is het tapijt pas echt af. Meer weten? We helpen je graag verder.’

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ   KAMPEN
Tel: 038-3333770
E-mail: kampen@floorever.nl
Website: www.floorever.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*