donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKELVIN GROOTHAND NAAR GO-AHEAD KAMPEN

KELVIN GROOTHAND NAAR GO-AHEAD KAMPEN

-

 

De Technische Commissie van Go-Ahead Kampen is tevreden om te kunnen melden dat het een overeenstemming heeft weten te bereiken met Kelvin Groothand. De 22-jarige Groothand, woonachtig in Zwolle, komt over van 2e klasser WVF en heeft bij Go-Ahead Kampen een contract getekend tot en met de zomer van 2023.

Kelvin Groothand is een multifunctionele speler die zowel als aanvallende middenvelder en op alle posities voorin uit de voeten kan. Zijn kwaliteiten zijn een heel goed linkerbeen met een prima pass/schot. Daarnaast heeft hij een goed inzicht, een uitstekende techniek en snelheid in huis. We zijn blij dat Kelvin, ondanks de interesse van vele andere clubs uit de regio, heeft besloten om na de zomer op Sportpark ‘’Middenwetering’’ te komen voetballen.

Zijn carrière begon in de jeugd bij Be Quick’28, daar werd hij op jonge leeftijd al gescout door PEC Zwolle. Later verkaste hij naar Spanje, waar hij uit kwam voor Marbella en CD Estepona FS. In de zomer van 2019 keerde hij terug naar Nederland en koos ervoor om naar hoofdklasser Berkum te gaan. Bij Berkum verliep alles in het eerste seizoen voorspoedig en hij speelde veel wedstrijden. Later meer als invaller en in 2021 besloot hij om bij WVF te gaan spelen. Dit seizoen is hij in Westenholte de grote smaakmaker.

Kelvin Groothand is zelf heel blij met zijn overstap naar GAK: ‘’De 1e klasse D lijkt me een super mooie competitie. Ik wil daarnaast zo hoog mogelijk voetballen en de ambitie van de club spreekt mij heel erg aan.’’

Nick Hendriks (DOS Kampen), Tim Sleifer (KHC), Nick van der Kooi (IJVV) en Bram van Enk (IJVV) hebben besloten om de rood-gelen te gaan verlaten. We willen het viertal bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren en wensen hen veel succes toe bij hun nieuwe clubs.

Vanuit het beloften elftal komen Jeffrey Bos, Niels van Dijk en Sam Zwanepol over naar de 1e selectie. Wij wensen hen veel succes en hopen dat zij zich gaan doorontwikkelen.

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen