Kerstmarkt op het Melmerpark

melmerpark

Dit jaar organiseren de winkeliers van het Melmerpark voor het eerst een kerstmarkt.

Er zijn verschillende kramen en activiteiten, voor jong en oud, en natuurlijk zal de gezellige sfeer niet ontbreken. De kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 13 december van 09:00 tot 16:00 uur op een afgeschermd deel van het parkeerterrein tussen VWC Office en HUBO op het Melmerpark.

De kerstmarkt brengt veel variatie met zich mee. Zo zijn er onder andere braderie kramen met kleding, dierbenodigdheden, kinderkleding en speelgoed. Voor de liefhebbers van kerststukjes zijn er diverse kraampjes, maar er zijn ook enkele creatieve kraampjes waar zelfgemaakte brocante kerstartikelen worden verkocht. Tevens hebben een aantal winkeliers van het Melmerpark een kraam en is er een ondernemer te vinden met diverse mooie kerstbomen. Wat is leuker om zowel je dagelijkse boodschappen te kopen en te winkelen bij de leuke winkels van het Melmerpark en daarbij gelijk je kerstboom te kunnen kopen.

Natuurlijk hoort bij een kerstmarkt ook een kerstgedachte; er staan enkele goede doelen, zoals een stand voor het MS fonds en voor het Ronald McDonald fonds.
En na een middagje winkelen, kan dit gezellig afgesloten worden met een etentje bij restaurant Plaza N50 of Mc Donalds op het Melmerpark. Eerder hebben de winkeliers van het Melmerpark al een kofferbakverkoop en een braderie georganiseerd, dat voor grote tevredenheid heeft gezorgd. Dit vooral door de grote belangstelling van het kopende publiek.

Tot 13 december!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*