woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKerstzang Broederband op Koepel

Kerstzang Broederband op Koepel

-

 

Ook dit jaar is er op kerstavond weer de kerstzang met muziekvereniging De Broederband op De Koepel bij verenigingsgebouw De Notenkraker. De harmonie zal op dinsdagavond 24 december vanaf 19.00 uur de kerstzang begeleiden en dan horen we de allom bekende kerstliederen, zoals Oh Denneboom, Er was een kindeke, Gloria in Excelsis Deo en Ere zij god. Tijdens deze kerstzang hopen we dat er net als voorgaande jaren vele kinderen met hun ouders komen om gezellig mee te zingen.

De volgende ochtend zijn de muzikanten van De Broederband al weer vroeg present. Zij starten dan om 7.00 uur met het spelen van kerstliederen op verschillende plaatsen in Margaretha aan de Burgwal. Hierna verplaatsen zij zich naar Myosotis. Vervolgens zullen bij de Amandelboom arriveren waar de bewoners wakker zullen maken met oude bekende kerstliederen. Ook hier zijn sommige bewoners al aan gekleed en beneden om van dichtbij van de muziek te mogen genieten. Als laatste verplaatsen de muzikanten zich nog naar de Vijverhof waar zij in het restaurant onder het toeziend oog van vele kwieke ouderen voor de laatste keer van dit jaar de kerstliederen ten gehore brengen. De muzikanten van De Broederband wensen U Muzikale Feestdagen toe en hopen U te mogen begroeten bij één van hun optredens tijdens deze feestelijke dagen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen