Vorige week wist KHC een prima wedstrijd te spelen tegen kampioenskandidaat SVZW, zonder dat het werd beloond met punten. Dus moest het zaterdagmiddag maar gebeuren tegen hekkensluiter Vroomshoopse Boys.

Het tegenovergestelde gebeurde KHC had een collectieve off-day. KHC moest aantreden zonder de geschorste Jeffrey de Nooijer en de wegens familieomstandigheden afwezige Romano Luhukay. Na een aftastende begin fase was het vooral Vroomshoopse Boys dat de lakens uit deelde. KHC werd terug geduwd, en kwam in de 15e minuut op een 0-1 achterstand. Een aanvaller kon zo doorlopen vanaf het middenveld en schoof de bal langs doelman Justin Bruins in de linkerhoek. KHC probeerde het vervolgens wel, maar vrijwel niets lukte. Het had zelfs geluk dat het in de 33e minuut niet verder op achterstand kwam. Een fraaie lob ging op de lat en in de rebound wist doelman Bruins redding te brengen.

Na de rust een KHC dat op jacht ging naar de aansluittreffer, maar die kwam er niet. Kansen waren er voor Burak Alp en Karim Gabara, echter niks lukte. Vervolgens had KHC ook nog pech dat de arbiter van dienst zijn dag niet had. Zag hij in de 1e helft een zuivere strafschop over het hoofd, en stuurde hij in de 2e helft Joel Visscher met een bedenkelijke 2e gelekaart van het veld. De arbiter zakte daarmee net als KHC door de ondergrens met een matige prestatie. Vroomshoopse Boys liep nog uit tot 0-3 en behaalde een dik verdiende overwinning op KHC dat zijn wonden mag gaan likken. Kevin Isidora en een wisselspeler kregen het nog even met elkaar aan de stok en konden ook vertrekken. Zo werd het een git zwarte dag voor KHC.

Resumerend: Een terechte nederlaag voor KHC dat zijn dag niet had. Daarbij aangetekend dat Vroomshoopse Boys juist goed speelde. Van de week maar weer goed trainen, en met frisse moed naar de volgende wedstrijd, want er wachten nog 8 spannende finalewedstrijden. KHC heeft alles in eigenhand maar moet wel punten gaan pakken anders lokken de p/d plaatsen. Volgende week gaat KHC naar Wezep, waar aangetreden dient te worden tegen WHC waarvan het thuis de punten pakte. De wedstrijd op Sportpark Mulderssingel begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter R.S. Spoler uit Almelo.