KHC wint eerste oefenwedstrijd van SVZW

KHC heeft afgelopen zaterdag haar 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. Nadat het enkele weken flink had getraind was dit de eerste krachtsmeeting. Tegen de kampioen van de 1 klasse D ging KHC goed van start.

Al vroeg in de wedstrijd ging Brenn de Lange alleen op de doelman af. De afronding was niet goed, maar wel kreeg hij een enorme duw in de rug. Scheidsrechter Huis in ’t Veld deponeerde de bal op de stip, en Jeffrey de Nooijer schoot feilloos raak 1-0. Hierna een gelijk opgaande strijd met een goed spelend KHC dat een prima indruk maakte zaterdagmiddag.

In de 2e helft werd het allemaal wat minder maar dat kon gezien de warme omstandigheden ook niet anders. In de slotfase werd het nog 2-0 via wederom de Nooijer die met een harde schuiver de doelman verschalkte. De selectie van KHC gaat er even tussenuit voor een korte vakantie, 14 augustus volgt de 1e training en op dinsdag 21 augustus speelt het de volgende oefenwedstrijd thuis op Sportpark De Venen tegen Heino dat uitkomt in de zondag 1e klasse. Aanvang 19.30 uur.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*