Kidsrun 2Bruggenloop gaat langs de Kamper Kogge

Forto: Freddy Schinkel

Na het grote nieuws dat de Ned Air 2Bruggenloop met 1500 deelnemers doorgaat op zaterdag 16 oktober, kan de organisatie nog meer nieuws melden. De 1 kilometer kidsrun, voor de jeugd tot en met 12 jaar gaat dit jaar langs de Kamper Kogge.

Het parcours van de Kidsrun wordt verlegd naar de IJsselkade en koggewerf. De start en finish zullen net als bij de andere afstanden op de IJsselkade plaatsvinden ter hoogte van het van Heutszplein. Op deze manier kan de organisatie de drukte maximaal spreiden.
De jongste jeugd loopt over de IJsselkade langs de Buitenhaven de Koggewerf op. Na een korte ronde is de finish weer op de IJsselkade. Daarmee loopt de jongste jeugd op een volledig veilig en autovrij parcours.

De 5 kilometer gaat na een ronde over de burgwal en vloeddijk het stadspark in. De 10 en 15 kilometer starten op de IJsselkade en gaan vervolgens de stadsbrug over.

Naar aanleiding van dit persbericht in contact komen met de organisatie van de Ned Air 2Bruggenloop? Dat kan via: info@2bruggenloop.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*