zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKinderen kleuren Het Meer en winnen prijs

Kinderen kleuren Het Meer en winnen prijs

-

Dat tal van kinderen in Kampen en IJsselmuiden in de kerstvakantie driftig hebben zitten tekenen, bleek wel uit de vele inzendingen voor de kleurwedstrijd van Het Meer. Deze was georganiseerd bij gelegenheid van de kennismakingsdag van deze nieuwbouwwijk, op 27 december jongstleden. De bekende Kamper tekenaar en kinderboekenschrijfster Iris Boter had de kleurplaat opgesteld en maar liefst 60 kinderen kleurden de plaat in. Vijf jonge winnaressen ontvingen vandaag bij de bouwlocatie uit handen van Petra van Lente van Berg Makelaardij een leuke prijs.

Van de vele kinderen die Het Meer op geheel eigen wijze kleur waren er maar liefst vijf die echt het oog van Iris Boter trokken. “Je kon heel goed zien dat deze tekenaars in de dop er veel aandacht aan hadden besteed en de tekening met passie hadden ingekleurd”, vertelt ze. “Kijk maar op de facebookpagina van Het Meer, daar kan iedereen deze meesterwerkjes zien.”
De trotse winnaars van een speelgoedbon waren Emily Schipaanboord (3 jaar), Aniek Ruiter (11) en Hadassa Companjen (8). Een mooi boek van Iris Boter werd gewonnen door Tineke Abma (5) en Sabine Neervoort (9).
Wie wil weten hoe de vlag ervoor hangt in Het Meer en wat er allemaal te gebeuren staat, kan zijn licht opsteken op de nieuwe facebookpagina van Het Meer: https://www.facebook.com/hetmeerijsselmuiden. Informatie over de woningen is te vinden op www.woneninhetmeer.nl

winnaartjes

FOTO: Foto Tennekes

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen