Tweedehands Kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Burgwalkerk

Zaterdag 3 oktober wordt in Kampen voor de 58e keer de (2e hands) Kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in de Burgwalkerk aan de Burgwal 59. De verkoop is van 9.30 – 12.00 uur en de toegang is gratis.

kinderkledingDe kleding in de maten 80 t/m 176 wordt netjes op rekken op maat gehangen in een jongens- en meisjesafdeling. De babykleding van maatje 50 t/m 74 vindt u achter in de zaal. Speelgoed wordt op tafels uitgestald. Jassen, schoenen en sportkleding hebben een eigen afdeling in de hal.

U wordt vriendelijk verzocht buggy’s, kinderwagens en (grote) tassen thuis te laten of even in de hal te zetten. Bij het winkelen kunt u gebruik maken van de door ons verstrekte mandjes. U krijgt uiteraard een plastic tas waarmee u uw aankopen mee naar huis kunt nemen.

De kinderkleding- en speelgoedbeurs van afgelopen voorjaar was weer een succes. Een record aantal inschrijvers brachten meer dan 4000 stuks kleding en speelgoed in. De opbrengst was er dan ook naar; we konden maar liefst € 1100,- doneren aan “Stichting Taaie Rakkers”.

Dit keer willen we de opbrengst graag bestemmen voor Sintcadeautjes voor de kinderen van stichting “Weggeefschuur Kampen”. Hopelijk kunnen we zo helpen om er dit jaar ook voor deze kinderen in minima gezinnen een mooi Sinterklaasfeest van te maken.
Wilt u zelf ook kinderkleding en/of speelgoed inbrengen? Bel 4470006 of stuur een mail naar kinderkledingbeurskampen@hotmail.com voor informatie. Inschrijven kan t/m woensdag 30 september. De helft van de opbrengst van de voor u verkochte spullen is voor u als inbrenger.

Graag tot ziens op de beurs op 3 oktober!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*