Kinderopvang op het platteland

kinderopvang-vlindertuin

In de gemeente Kampen zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kinderopvang. Ze hebben bijna allemaal een eigen onderkomen en bieden kinderopvang op maat aan. Zo af en toe springt er op dit gebied weer eens iets tussenuit

Kinderopvang De Vlindertuin is er zo een. Een kleinschalig kinderdagverblijf op het platteland net buiten Kampen. Ze bieden reguliere en flexibele kinderopvang aan voor kinderen vanaf de leeftijd van 10 weken tot 4 jaar.

Aangrenzend aan het (nieuw) gebouwde kinderdagverblijf is een ruime groene buitenruimte, waar kinderen vrij en veilig samen kunnen spelen in een landelijke omgeving met uitzicht over de weilanden in de richting Kampen N50- Melmerpark).

Vanaf een jonge leeftijd komen de kinderen in contact met het mooie leven op het platteland en de gewoontes en beesten die daarbij horen. In het voorjaar (maart-april) worden elk jaar lammetjes geboren, de kinderen worden bij de verzorging van de schapen en lammetjes betrokken. Met de aanwezige moestuin leren jonge kinderen hoe groentes en fruit daadwerkelijk groeien.

Kortom een fantastische plek voor uw kindje om op te groeien…

voor meer informatie – http://kinderopvangdevlindertuin.nl/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*