Kings en Queens Bootcamp op Koningsdag

Konigsdag Kings - Queens

Op Koningsdag 27 april staat het Groene Hart van Kampen in het teken van de Kings & Queens Bootcamp. De Kings & Queens is een parcours waarbij je onderweg sportieve uitdagingen en obstakels tegenkomt die jij moet overwinnen. En dat in een decor van ons mooie groene hart.

De Kings & Queens Bootcamp is de ultieme uitdaging die je voor jezelf, met collega’s, vrienden, sportmaten en/of familie moet aan gaan om jouw eigen en elkaars fysieke en psychologische grenzen op te zoeken. Haal het maximale uit jezelf en doe mee! Bij de Kings & Queens Bootcamp staat plezier, uitdaging en individuele en teamkracht voorop. Het wedstrijdelement is een onderdeel ter motivatie maar niet het hoofddoel!

Aan het eind worden de sterkste King en Queen en het sterkste Lions-team gekozen en verdien je eeuwige roem voor deze Koningsdag. Er zijn twee rondes waarbij je mee kunt doen Om 9:30 uur kun je individueel meedoen of om 11:30 uur als team (4 of 5 personen). Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.kamperoranjevereniging.nl