Kleding en fietsen in het Repair Café

Foto van auteur

repair café KampenOp zaterdag 13 februari is er weer een Repair Café in de Kringloopwinkel van 10-13 uur. Naast de gebruikelijke elektronische spullen zoals dvd-spelers, koffiezetapparaten of strijkijzers kunt u ook kleding en andere textiel brengen. Zit er een gat in uw broek? Hangt de zoom van uw overhemd los? Zit de arm of het oor van uw kinds knuffel los? Kom langs!

‘Onze enthousiaste naaister zit de hele ochtend klaar,’ zegt het Repair Café. ‘Er komen genoeg mensen met spullen waar een stekker aan zit, maar niet iedereen weet dat je ook kleding en fietsen bij ons kunt laten repareren. Weggooien kan altijd nog!

Dus neem uw kapotte radio of broek mee, en tegen een vrijwillige bijdrage neemt u het, indien mogelijk, gerepareerd weer mee naar huis. Ook is er een fietsenmaker aanwezig die uw fiets kan maken en onder andere de zo belangrijke verlichting kan repareren.’

Het Repair Café is op zoek naar nog iemand die handig is met de naaimachine en zich wil inzetten voor een duurzamere samenleving. Er is een naaimachine aanwezig, dus zelf sjouwen is niet nodig. Kom eens kijken of neem contact op voor meer informatie (repaircafekampen@gmail.com of via Facebook of twitter).

Het Repair Café vindt eens in de twee maanden plaats en heeft als duurzaam oogmerk om spullen, die anders weggegooid zouden worden, samen met de eigenaar te repareren. Aan tafel ontstaan de mooiste gesprekken.

De Kringloopwinkel zit aan de Trekvaart 33 in IJsselmuiden (achter het station). Het volgende Repair Café is op 9 april 2016.

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

%d bloggers liken dit: