Kom kijken en proeven bij de streekmarkt Kampen

Bijzondere streekmarkt op 25 april in NS-stationsgebouw Kampen

Op zaterdag 25 april organiseert Eetbaar Kampen voor de tweede keer een streekmarkt in Kampen. Dit keer met als samenwerkende partners de gemeente Kampen, IJsseldelta Marketing en de vrienden van Bolwerk Buitenwacht. De streekmarkt vindt plaats op een bijzondere locatie: het karakteristieke NS-stationsgebouw aan het Stationsplein 1 in Kampen. 

station

In de historische setting van het NS-stationsgebouw kunnen de bezoekers van 11.00 uur tot 16.00 uur genieten van een gevarieerd aanbod aan streekproducten, zelf gemaakte culinaire hoogstandjes en creatieve uitspattingen. De streekmarkt biedt ondernemers en hobbyisten een unieke plek om laagdrempelig hun zelfgeproduceerde waar aan te bieden.

Leuk voor jong en oud
Voor de bezoekers is er een breed aanbod aan streekproducten met een goed verhaal. Enkele deelnemers aan de streekmarkt zijn; zuivelboerderij Erf 1, bakker Rene Vermeij, Kalter aardbeien, koffiebranderij de Eenhoorn en Hannie’s Hakhoning. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor jong en oud zoals een pompoengroei wedstrijd. Houdt voor meer informatie de website EetbaarKampen.nl en de facebookpagina van Eetbaar Kampen in de gaten.

Kom kijken en proeven op 25 april!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*