zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKoninklijke onderscheiding voor de heer W.R.M. van Werkhoven

Koninklijke onderscheiding voor de heer W.R.M. van Werkhoven

-

Op vrijdag 1 november reikte burgemeester Koelewijn in de Stadsgehoorzaal van Kampen een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer W.R.M. van Werkhoven. De heer Van Werkhoven is tijdens de viering van ‘30 jaar Stichting Stadsherstel’ benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

orde-van-oranje-nassau

De heer Van Werkhoven is sinds de oprichting van Stichting Stadsherstel Kampen (SSK) in 1983 als bestuurslid aan deze stichting verbonden. SSK is een instelling die zich op vrijwillige basis bezighoudt met stadsvernieuwing. SSK werkt zonder winstoogmerk en spant zich in voor het behoud en de renovatie van monumentale panden in de gemeente Kampen. Daarnaast houdt de stichting zich bezig met het restaureren van gevelornamenten en oude muurreclames.

Naast zijn activiteiten voor Stichting Stadsherstel Kampen zet de heer Van Werkhoven zich in als adviseur van de Wijkvereniging Binnenstad (sinds 2000) en maakt hij deel uit van de autohulpdienst van de gereformeerde Burgwalkerk in Kampen (sinds 1994). In het verleden was hij ook tien jaar lang bestuurslid / voorzitter van Vrienden van het Museum Kampen, een vereniging die zich onder andere bezighield met de geschiedenis van Kampen. Daarnaast heeft de heer Van Werkhoven zijn medewerking verleend aan de totstandkoming van de website www.tekampen.nl. Hier vindt men allerlei historische informatie over de gemeente Kampen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen