woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKTK & Oranje onderweg naar GOUD !

KTK & Oranje onderweg naar GOUD !

-

11080_fullimage_Stadswapen Kampen (rgb)_Fotor_Collage

 

Vorige week nam AMDG als eerste club uit de gemeente het goud me terug naar Kampen, en natuurlijk hopen we dat Oranje en KTK hetzelfde kunstje kunnen flikken..

Vandaag volgt Kampenonline de verrichtingen van de twee andere muziekverenigingen uit de gemeente Kampen op de voet en zullen we zo vaak mogelijk contact leggen met Het Wereld Muziek Concours in Kerkrade …

We gaan voorbeschouwen (vanuit de beide bussen) met Julian Aarten van Oranje, en Henri Dalsem van het KTK

[ca_audio url_mp3=”http://www.kampenonline.com/oranje-ktk1.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”none”]

Vorige week zat wethouder Pieter Treep als supporter op de tribune tijdens het gouden optreden van AMDG, en hij beloofde plechtig ook aanwezig te zijn bij de optredens van Oranje en het Kamper Trompetter Korps… Belofte maakt schuld.. 

[ca_audio url_mp3=”http://www.kampenonline.com/treepwmc.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”none”]

Voor Show en Drumband Oranje zit de klus er op en kan men rustig de finale afwachten… Een eerste reactie van Jurian Aarten van Oranje..

[ca_audio url_mp3=”http://www.kampenonline.com/oranje2.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”none”]

Ook voor het Kamper Trompetter Korps zit het er op en is het nu wachten op het bekend maken van de punten… Volgens Wethouder Pieter Treep is KTK geslaagd met Vlag en Wimpel… Volgens sommigen kreeg KTK Het grootste applaus en zelfs een stande ovatie, echter zegt dit volgens insiders niets.. Helaas moet het Kamper Trompetter korps direct weer aantreden in de finale, waardoor er voor een reactie te weinig tijd was..

Zowel het KTK als Oranje hebben vandaag op het WMC zeer goeie zaken gedaan. KTK behaalde met de megascore van 89,26 punten in haar divisie goud. En ook Show en Drumband Oranje uit IJsselmuiden kan vol trots terugkijken. Zij behaalden “Zilver” in de first division met 82,11 Punten. en Goud in de World Division Mars met 87,50 punten.

Een eerste reactie….

[ca_audio url_mp3=”http://www.kampenonline.com/oranje-ktk3.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”none”]

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen