KV DOS sluit zaalseizoen af met overwinning

244

Op zaterdag sloot KV DOS het zaalseizoen af met een overwinning tegen Oranje Zwart, met een eindstand van 24-17.

De eerste helft was een nek-aan-nekrace, maar door sterke verdediging liepen de dossers uit naar een voorsprong van 5 doelpunten voor rust.

Hoewel de aanval in de tweede helft wat stroever liep voor de Kampenaren, blonk Iris van Dijk uit met 9 doelpunten, terwijl aanvoerder Camiel van Keulen zijn vak verdedigend op orde had.

De wedstrijd stond ook in het teken van het afscheid van Nikita Lewerissa, die haar laatste wedstrijd speelde na 8 jaar en aankondigde dat ze in verwachting is.

Met het zaalseizoen achter de rug, bereidt KV DOS zich nu voor op het veldseizoen, vol nieuwe kansen. We kijken ernaar uit jullie weer op het veld te zien!