dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsLaagdrempelige Opvoedingsondersteuning Kampen ( LOK )

Laagdrempelige Opvoedingsondersteuning Kampen ( LOK )

-

Ieder gezin maakt wel eens een moeilijke periode door. Dat kan zijn door ziekte, problemen op het werk, moeilijkheden met kinderen, spanningen tussen de partners of weinig contact met familie of vrienden. Op zo’n moment kan het een opluchting zijn als iemand de tijd neemt om naar u te luisteren of een handje helpt bij praktische zaken. Daarom is er LOK.

LOK staat voor Laagdrempelige Opvoedingsondersteuning Kampen. Zij geven u met liefde het steuntje in de rug dat u juist nu zo hard nodig heeft. Een luisterend oor, ondersteuning bij de opvoeding, hulp bij het doorbreken van sociaal isolement en praktische hulp en ondersteuning, zijn enkele voorbeelden waarvoor u hen kunt inschakelen.

Zij bieden ondersteuning in het versterken van uw eigen sociale contacten en helpen u om weer grip te krijgen op uw eigen leven.

LOK is er voor alle gezinnen binnen de gemeente Kampen waarvan het jongste kind 12 jaar of jonger is.

Een deskundig coördinator stuurt dit vrijwilligersproject aan. Zij komt bij u op huisbezoek om de hulpvraag in kaart te brengen waarna een geschikte vrijwilliger wordt ingeschakeld om u op weg te helpen. De vrijwilligers zijn zeer betrokken en krijgen regelmatig trainingen om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. LOK werkt vanuit een vriendelijke sfeer en op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

kijk voor meer informatie op www.lokkampen.nl

 

lok kampen

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen