Laat je kleding repareren in het Repair Café

Op zaterdag 28 november is er weer een Repair Café in de Kringloopwinkel van 10-13 uur. Naast de gebruikelijke elektronische spullen zoals dvd-spelers, koffiezetapparaten of strijkijzers kunt u ook kleding en andere textiel brengen. Zit er een gat in uw fijnste broek? Laat het hengsel van uw tas los? Zit de arm of het oor van uw kinds lievelingsknuffel los en kunt u dit zelf niet maken? Kom langs!

‘Onze enthousiaste naaister zit de hele ochtend klaar,’ aldus het Repair Café. ‘Er komen genoeg mensen met spullen waar een stekker aan zit, maar niet iedereen weet dat je ook kleding bij ons kunt laten repareren. Weggooien kan altijd nog!

Dus neem uw kapotte radio of broek mee, en tegen een vrijwillige bijdrage neemt u het, indien mogelijk, gerepareerd weer mee naar huis. Ook is er een fietsenmaker aanwezig die uw fiets winterklaar kan maken en onder andere de zo belangrijke verlichting kan repareren.

Het Repair Café vindt eens in de twee maanden plaats en heeft als duurzaam oogmerk om spullen, die anders weggegooid zouden worden, samen met de eigenaar te repareren. Aan tafel ontstaan de mooiste gesprekken.

De Kringloopwinkel zit aan de Trekvaart 33 in IJsselmuiden (achter het station). Het volgende Repair Café is op 13 februari 2016.