Ladies Night Health bij Apotheek de Wetering

Op donderdagavond 29 oktober a.s. organiseert Apotheek de Wetering een “Ladies Night Health”.Deze avond wordt speciaal gehouden voor alle vrouwen in de leeftijd tussen de 25 en 50 jaar. Deze avond is geheel gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hiervoor moet doen is je even aanmelden.

Het organiseren van deze Ladies Night Health door Apotheek de Wetering, komt voort uit de behoefte van vrouwen aan meer informatie over vrouwgerelateerde onderwerpen. En het liefst informatie zonder dat hier directe verplichtingen aan verbonden zijn. Tijdens deze informele avond kun je tussen 19.00 en 21.30 uur verschillende stands bezoeken en vragen stellen aan de diverse deskundigen.

De verschillende stands worden ingevuld door o.a. een diëtiste, pedicure, overgangsconsulente, leefstijldeskundige en nog veel meer. Zo geeft GGD IJsselland een presentatie en voorlichting over de verschillende mogelijkheden van anticonceptie en over allerlei vragen en problemen die zich kunnen voordoen na een bevalling of in een relatie. Verder worden er presentaties gegeven door VICHY, het cosmeticamerk van de apotheek.

Maar ook kun je huidadviezen krijgen. En… op deze avond geeft Apotheek de Wetering 10% korting op haar cosmetica producten. Deze avond kun je ook meer te weten komen over de werkzaamheden binnen de apotheek. Apothekers en de assistentes zullen aanwezig zijn om uit te leggen wat die werkzaamheden inhouden en welke zorg een apotheek kan verlenen. Natuurlijk wordt er ook een rondleiding door de apotheek gegeven.

Marleen Kragt, één van de organiseerde assistentes, is erg enthousiast over de invulling van deze avond.“Het past precies in de behoefte van vrouwen. Informeel, gezellig, een hapje en een drankje en het is gratis en vrijblijvend. Ik nodig jullie uit om je aan te melden en kom je deze avond, dan krijg je na afloop een goed gevulde goodiebag mee naar huis.”

Wanneer: Donderdag 29 oktober van 19:00 – 21:30 uur

Waar: Apotheek de Wetering, Silene 2a, 8265 GZ Kampen

Aanmelden: Per telefoon: 038 3322550 of mail: assistentes.wetering@acy.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*