Lampionoptocht Kampen

Koninginnedag 2010

Op zaterdag 25 april 2015 houden de Brunneper oranje vereniging en de Kamper oranje vereniging weer de tradionele lampionoptocht. Bij deze de aandacht voor de categorie B-Groepen in de hoop dat u massaal wilt meedoen.

De inschrijving is doorgaans voor de B-groep op de meeuwenweg en sluit om 20:30 uur op de avond van de lampionoptocht. Een B-groep mag maximaal uit 9 personen bestaan en ze mogen deelnemen met bv versierde fietsen, wagentjes, autopeds en dergelijke.

Het basis deelnamebedrag is € 5,–

1e prijs € 50,–, 2e prijs € 35,–, 3e prijs €25,–, 4e prijs € 15,–, 5e prijs € 10,–, 6e prijs en volgende € 5,–.

Houdt u rekening er mee dat deelnamen voor eigen risico is.

De prijsuitreiking van de eerste prijswinnaars vindt plaats op 27 april rond 11.00 uur op de Nieuwe markt tijdens het meezingfestijn. Overige deelnemers kunnen hun prijzengeld afhalen in Zwembad “de Steur” op zaterdag 2 mei van 11.00 uur tot 12.00 uur. U moet het startnummer meebrengen en inleveren.

Bent u niet in de gelegenheid het prijzengeld af te halen dan is dit alsnog mogelijk op 11 en 12 mei tussen 18.00 uur en 19.00 op het adres Triangel 6 te Kampen. Ook hier moet u het startnummer meebrengen en inleveren.

Wij als organisatie hopen dat er dit jaar weer veel aanmeldingen krijgen op de B-groep om samen deze lampiontocht tot een gezellige avond zullen maken. Wilt u deelnemen en zoekt u meer informatie dan kunt u ook altijd kijken op  www.kamperoranjevereniging.nl en/of  www.brunneperoranjevereniging.nl

Ook dit jaar is er weer de collecte, we hopen dat iedere Kampenaar de lampionoptocht een warm hart toedraagt en dit jaar weer gul geeft zodat we de lampiontocht nog jaren kunnen organiseren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*