zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsLancering van de énige Mannenshopgids van Nederland

Lancering van de énige Mannenshopgids van Nederland

-

Eindelijk! Als tegenhanger van alle leuke, gezellige shopgidsjes voor vrouwen met ditjes en datjes, schattige boetiekjes en leuke weetjes is er nu een echte mannenshopgids.

De gids is vrijdag 24 januari gelanceerd door Hanzesteden Marketing. Doel van de gids is meer (mannelijke) bezoekers naar de zeven Hanzesteden aan de IJssel te trekken. Bestuurders van de zeven gemeenten gaven zelf het goede voorbeeld door de gids te promoten in de binnenstad van Deventer.

Hamburgers en bitterballen

Vanaf nu zijn alle goede mannenshops in de Hanzesteden Deventer, Kampen, Zwolle, Zutphen, Doesburg, Hattem en Hasselt gebundeld in de mannenshopgids.

Uniek in Nederland!
Waar eet je de perfecte hamburger en drink je een goed getapt speciaalbiertje? Waar trim je je baard? Waar haal je die loose of straight fit spijkerbroek, waar haal je de nieuwste Apple gadgets. De mannenshopgids geeft je de beste adressen.

Vrouw ook blij
Ook de vrouwelijke bezoekers hoeven zich niet te vervelen met al die shoppende mannen. Achter in de gids staan ook nog wat leuke winkels voor de vrouw genoemd. Maar… ook hier is weer aan de man gedacht. Je kan namelijk in één oogopslag zien: Is er WIFI aanwezig? Staat er een leestafel in de winkel? En staat er verse koffie voor je klaar? Mocht dit niet het geval zijn dan kun je er altijd nog voor kiezen om buiten te wachten. Per stad heeft Hanzesteden Marketing ook een bankjes top 5 samengesteld waar uitgeshopte mannen even kunnen bijkomen.
De gids is vanaf eind januari verkrijgbaar bij de Toeristische Infopunten of VVV in de Hanzesteden langs de IJssel en bij de deelnemende ondernemers. Niet in de gelegenheid de gids op te halen, bestel hem dan gratis via www.mannenshopgids.nl of download de Hanzesteden App.

De gids is mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel en de Hanzesteden. Ook de VVV’s, Toeristische Informatiepunten en Toeristische Marketingorganisaties werkten mee aan de gids.

mannenshopgids

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen