woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsLaten we gaan schilderen

Laten we gaan schilderen

-

Creatief bezig zijn is een rode draad in het leven van Theresia Rook-Swillens. Van schrijven tot dichten, van kliederen tot kunst…. het maakt niet uit wat er uit haar handen komt.. “Het is het proces van bezig zijn wat mij blij maakt. In 2001 heb ik de opleiding docent meditatief schilderen afgerond. Het bezig zijn met verf, penseel en palet, geeft mij iedere keer zoveel vreugde dat ik daarvoor de tools in handen wilde hebben om ook anderen daarmee van dienst te kunnen zijn. In mijn praktijk werk ik regelmatig met deelnemers die hun verhaal van zich af willen schilderen”. 

klankdrupples

Het bezig zijn met verschillende manieren van opbrengen van verf / kleur heeft een enorm helend / accepterend effect. Het loslaten, de overgang van verdriet naar blijdschap, herkenning, ontmoeting, alles komt voorbij tijdens het schilderen en het met elkaar zijn.
Laten we gaan schilderen
Een schilderwerkstuk vanuit je hart, een innerlijk proces waarbij je jezelf de tijd gunt rondom het thema dat jou bezig houdt.

“In 2013 is een vriendin overleden aan de gevolgen van uitgezaaide longkanker. Nooit eerder had ik de ziekte kanker als zo heftig meegemaakt en ik heb daarop besloten dan ook meer te willen doen voor mensen die te maken hebben met kanker.
Al mijn kennis en studie, mijn ervaring als opleider en therapeut zo ook mijn creatieve inspanningen wil ik inzetten om diegene te helpen hun verhaal kenbaar te maken. Dat kan door schilderen, dat kan door woorden aan het papier toe te vertrouwen. Kennis van schilderen en/of tekenen of schrijven is niet nodig. Je wordt gedurende de bijeenkomst begeleid in jouw proces”. 
Per workshop ochtend of middag zijn er max. 3 deelnemers. Voorafgaande de workshop zal ik je uitnodigen voor een gesprek, zodat we de creatieve uitingsvorm nog beter aan jouw persoonlijke wens kunnen laten aansluiten.
Studio Klankdruppels : Info 038-3332846
www.klankdruppels.nl

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen