woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsLeg beslag op de bank!

Leg beslag op de bank!

-

bank2
Gezocht; helpende handjes

In de binnenstad van Kampen komen dit jaar twee bijzondere banken te staan; Social Sofa’s.
Betonnen banken met een vrolijke mozaïekversiering! Maar de banken komen niet kant-en-klaar binnen; uw hulp als binnenstadbewoner is daarbij hard nodig.

De Wijkvereniging Binnenstad heeft het initiatief genomen voor deze banken, en heeft daarbij uw hulp nodig; samen met andere binnenstadbewoners kunt u bijdragen aan een ‘sociale zitgelegenheid’ in uw eigen omgeving!

Wat we zoeken zijn creatieve maar vooral enthousiaste bewoners die gezamenlijk aan de bank aan de slag willen gaan. Na een korte cursus kunt u zelf aan de slag met het mozaïek, samen met de buurt. Uw ontwerp zal de komende jaren de Kamper binnenstad sieren! Om mee te doen met dit bijzondere project hoeft u geen lid te zijn van de Wijkvereniging Binnenstad – hoewel u natuurlijk altijd welkom bent!

Aanmelden? Meer info over de Kamper Social Sofa’s is te vinden op www.wijkverenigingbinnenstad.nl. Aanmelden kan via info@wijkverenigingbinnenstad.nl.

S3500124

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen