zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsLokale partij PBBO wil "landelijk"

Lokale partij PBBO wil “landelijk”

-

 

logo-pbboToen de Partij voor Betaalbare Betrouwbare Overheid op 27 februari van start ging, was het een spannend moment. Slaan de ideeën aan? Vooral zien we kans om actief te worden? Samen ideeën delen gaat vaak prima, maar er actief mee aan de gang gaan is nog een andere zaak.

En toegegeven, het was de eerste maanden best lastig. Er zijn heel wat hobbels genomen. Maar met samen de schouders eronder staat er nu een gezonde partij die er voortvarend en fris er tegen aan wil gaan.

Een partij die er gaat staan voor u. Voor de burger. Een partij die dicht bij u komt staan. Met een luisterend oor. U zult onze fractie niet op het stadhuis zien vergaderen achter een deur die op slot zit. Wij gaan vergaderen in een toegankelijk wijkgebouw. Bij onze fractie kunt straks terecht zonder allerlei ingewikkelde afspraken te maken. We staan er voor u. Open en transparant.

In eerste instantie zijn we een plaatselijke partij. Een partij in Kampen. Toch waren er in een pril stadium al ideeën om op langere termijn door te groeien naar een landelijke partij. Als we echt iets voor u als burger willen doen, is vertegenwoordiging in de Eerste en Tweede kamer nodig.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar uitbreiding buiten Kampen. In Zwolle, Rotterdam en Elburg wordt er nagedacht en gekeken of er een afdeling van start kan gaan. Zwolle, Rotterdam en Elburg zijn nog niet zo ver.

Toch komt er in september een levensvatbare afdeling bij. In Nijmegen zijn onze partijgenoten klaar om door te groeien naar deelname aan de raadsverkiezingen.

Op onze plaatselijke ledenvergadering in Kampen op 4 september a.s. valt er een besluit over een landelijk bestuur van de PBBO.

De eerst volgende bestuursvergadering in Kampen nemen we een besluit over een landelijke partijvergadering. Daarover komt nog bericht.

Binnenkort gaat de PBBO Kampen met een handtekeningenactie beginnen voor een huisartsenpost. Volksgezondheid en een goede zorg is een van onze speerpunten. Zeker nu de zorg peperduur wordt, behoort de overheid ervoor te zorgen dat de zorg toegankelijk en van een voldoende niveau is. Daar gaan we ons voor inzetten. Voor u de burger van Kampen.

Namens de PBBO … Johannes Witte, lijsttrekker in Kampen

En dan nog even dit …

Uw mening als burger telt!

Democratie is volksregering.

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen