MAC³PARK vestigt zich op bedrijvenpark Rijksweg 50

De vastgoedonderneming MAC³PARK heeft zich gevestigd in de Regio Zwolle. Op bedrijvenpark Rijksweg 50 te Kampen is een modern en representatief bedrijfspand aangekocht.

“De Regio Zwolle is één van de sterkst groeiende economische regio’s in ons land”, zegt Meine Breemhaar, directeur van het van oorsprong Flevolandse MAC³PARK. “Deze regio beschikt over uitstekende voorzieningen in termen van infrastructuur, onderwijs en bereikbaarheid en vormt de verbindende schakel tussen West-, Oost- en Noord-Nederland. Het bedrijvenpark Rijksweg 50 heeft een centrale ligging ten opzichte van de Flevolandse steden Dronten en Lelystad en is het voorportaal van de metropool Zwolle”, zegt Breemhaar.

De uitbreiding van het aanbod bedrijfsruimte naar buiten Flevoland is een logische reactie op de snelle economische ontwikkelingen van Oost-Nederland. Qua concurrentiepositie kan het zich op een aantal punten meten met de top van de wereld. Oostelijk Flevoland en de Regio Zwolle bieden samen dankzij de goede weg- en rail verbindingen (N50 en de Hanzelijn) een groot economisch potentieel. “De traditioneel sterke Agri-Food sector in beide regio’s werkt als een aanjager van de creatieve industrie, die hier sterk in opkomst is”, zegt Breemhaar. Hij wijst op het succesvolle Kantoorvilla-project in Dronten waarmee vijf karakteristieke kantoorgebouwen in het groen worden gerealiseerd speciaal voor kennisintensieve bedrijven. “Ook met ons nieuwe verworven pand in Kampen gaan wij ons richten op de sector creatieve, kennisintensieve bedrijven, die zich in de deze regio willen ontplooien.”

Het 7.000 m2 grote gebouw aan de Carlsonstraat 13 op bedrijvenpark Rijksweg 50 is voor het grootste deel in gebruik door M&R BV, het bedrijf in archiefbeheer en –opslag. Daarnaast huren nog twee bedrijven, waaronder B&S Media, kantoorruimte. Circa 800m2 aan modern ingerichte bedrijfsruimte is nog beschikbaar voor verhuur aan bedrijven die een volgende groeistap willen maken op een representatieve en goed bereikbare, centrale locatie in de Regio Zwolle.

Over MAC³PARK
MAC³PARK is een snelgroeiende vastgoedonderneming in Midden- en Oost-Nederland. Met een omvangrijke portefeuille zakelijk vastgoed van ruim 160.000 m² in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord en Kampen richt MAC³PARK zich op bedrijven en instellingen die regionaal of landelijk opereren. MAC³PARK is geen onbekende in de Regio Zwolle; sinds 2016 is de vastgoedonderneming naamgever van het stadion van eredivisie voetbalclub PEC Zwolle.

Meer informatie: www.mac3park.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*