Man aangehouden op Noordweg Kampen (VIDEO)

blaaspijpschutter

Onbezonnen actie leid tot aanhouding !

Oudejaarsdag rond 15:00u is een vliegende video camera van een man uit Kampen op de Noordweg beschoten met stalen pijlen.

De cameraman was in opdracht van Kampenonline luchtbeelden aan het maken van de festiviteiten en de melkbusschutters toen hij door omstanders er op gewezen werd dat zijn “Drone” werd beschoten. Het bleek dat iemand met een blaaspijp diverse malen had geprobeerd de Drone met de stalen pijlen uit de lucht te schieten.

droneToen de man (een bekende bij de politie) betrapt werd wisten enkele omstanders hem te overmeesteren. De inmiddels gearriveerde politie heeft de man aangehouden en voor verhoor meegenomen. Op een gegeven moment belande het verboden wapen in het brandende vuur. Deze werd er echter snel weer door iemand uitgehaald. Tegen de man is inmiddels twee maal aangifte gedaan.

De  “Drone” raakte bij deze onbezonnen actie zwaar beschadigd. Vrijwel zeker zal de schade aan de apparatuur op de man verhaald worden!

Er is volgens omstanders op geen enkel moment sprake geweest van een gevaarlijke situatie die is ontstaan naar aanleiding van deze beschieting en was de “Drone” ten alle tijde onder controle van de eigenaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*