zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsMannen aangehouden op verdenking van diefstal

Mannen aangehouden op verdenking van diefstal

-

Een 32-jarige man en een 23-jarige man uit Kampen zijn in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober aangehouden in de omgeving van de Melmerweg in Kampen op verdenking van diefstal van diverse goederen vanaf een bouwterrein.

Surveillerende agenten zagen rond 00.45 uur op de Symfonielaan bij een in aanbouwzijnde school een bestelbus staan. Omdat ze het niet vertrouwden keerden ze hun dienstauto. Ze zagen dat de bestelbus weg reed. De agenten volgden de auto op enige afstand via de Europa-allee en de Niersallee richting de N50. Ondanks de hoge snelheid lukte het de agenten om de auto te blijven volgen. Deze verliet de N50 bij de afslag Dronten en reed daar het buitengebied in. Uiteindelijk reden ze zich vast op een doodlopend stuk van de Melmerweg. Daar verlieten de mannen de auto en probeerden ze zich te verstoppen. De 32-jarige man werd direct aangetroffen en kon worden aangehouden. Met behulp van een politiehond werd de 23-jarige man in een bossage in de omgeving aangetroffen. Beide mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten. In de bestelbus werden diverse koperen buizen en gereedschappen aangetroffen. Bij controle op het bouwterrein aan de Symfonielaan bleek dat daar een container was opengebroken waarin dezelfde koperen buizen lagen als die in de auto werden aangetroffen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen