zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVideo: Interview Minister President Mark Rutte

Video: Interview Minister President Mark Rutte

-

Kampen- In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen was Minister President Mark Rutte vanmiddag en vanavond te gast bij de lokale afdeling van de VVD. Kampen Online sprak de Minister President voorafgaand aan het politiek café in de Vier Jaargetijden.

Rutte bracht vandaag onder meer een bezoek aan het bedrijf van VVD voorzitter Wezenberg, de Graansloot, de Zuiderzeehaven en Impact. Ook nam hij de tijd om op de Oudestraat mensen te woord te staan en rustig met hen op de foto te gaan. ’s Avonds sprak de Minister President vol enthousiasme de aanwezigen (in een afgeladen Vier Jaargetijden) toe.

Na het welkomstwoord door Burgemeester Koelewijn en het in ontvangst nemen van een echt Kamper cadeau nam de Minister President het woord.

Hij prees de Kampenaren vanwege hun doorzettingsvermogen en handelsgeest in deze moeilijke tijd en de samenwerking tussen de gemeente en bedrijven “Ik heb vanmiddag op straat en bij de bedrijven veel mensen gesproken en heb daar echt van genoten. Ik vond het fantastisch om te zien dat mensen bij een bedrijf als Impact trots zijn op het geen wat ze doen, Kampen is handen uit de mouwen” Aldus de minister President.

Ook prees hij de standpunten van de lokale VVD om o.a. de IJsselkade benedenstrooms weer twee richtingen te maken en kreeg de lachers op zijn hand (en luid applaus) door het onderwerp ‘zondagsrust en winkelsluiting’ en het evenementenbeleid aan te kaarten.

Sprake van een heftig debat was er niet, de echte brutale (en vooral lokale) vragen bleven jammer genoeg uit. Wel waren de meeste vragenstellers benieuwd naar de mening van de VVD en de Minister President over onderwerpen als zorg, pensioen, topsport en educatie

Hij sloot af met de oproep vooral te stemmen op een lokale partij. Want volgens hem is er maar één lokale partij met vertegenwoordigers in de provincie en dat is volgens Rutte de VVD

Bekijk hierboven de video met het het interview door op de player te klikken.

Hieronder kun je de video bekijken van het Politiek café met Mark Rutte.

De Minister President spreek een bomvolle Vier Jaargetijden toe
De Minister President spreek een bomvolle Vier Jaargetijden toe

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen