zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsMaxwell van Dijk keert terug naar Go-Ahead Kampen voor seizoen 2024-2025

Maxwell van Dijk keert terug naar Go-Ahead Kampen voor seizoen 2024-2025

-

De Technische Commissie (TC) van Go-Ahead Kampen is verheugd om aan te kondigen dat er overeenstemming is bereikt met Maxwell van Dijk voor het aankomende voetbalseizoen 2024-2025. De 20-jarige Kampenaar maakt de overstap van 4e divisionist Berkum.

Maxwell van Dijk doorliep tien seizoenen de jeugdopleiding bij PEC Zwolle en sloot zich in oktober 2022 aan bij GAK in zijn thuisstad Kampen. Gedurende het afgelopen seizoen was hij een vaste basisspeler, waarbij hij op verschillende posities aan de linkerkant excelleerde, eerst als linksback en later als linksbuiten. Met zes doelpunten toonde hij zijn veelzijdigheid en talent.

Na een periode bij Berkum te hebben gespeeld, besloot Maxwell eind vorig seizoen terug te keren naar Go-Ahead Kampen. Gerrit Hamer, voorzitter van de TC, verklaarde: “Fijn dat Maxwell terugkeert bij Go-Ahead Kampen. Hij heeft eerder bewezen van toegevoegde waarde te zijn en neemt zijn ervaring bij Berkum als persoon en voetballer mee naar GAK.”

Maxwell van Dijk licht zijn keuze toe: “Ik heb besloten om terug te keren bij Go-Ahead Kampen omdat ik meer speeltijd wil dan ik de afgelopen maanden heb gehad. Bij GAK zie ik daar mogelijkheden toe. Daarnaast voelden de gesprekken met de TC en hoofdtrainer heel goed en vertrouwd aan.”

Met de terugkeer van Maxwell van Dijk kijkt Go-Ahead Kampen uit naar een succesvol en veelbelovend seizoen.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen