zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsMeedenk-avond parkeerterrein Buitenhaven

Meedenk-avond parkeerterrein Buitenhaven

-

 

Het parkeerterrein bij de buitenhaven is alweer jaren geleden als (tijdelijke voorziening)aangelegd. Inmiddels is gebleken dat het terrein in een behoefte voorziet, en dat uitbreiding gewenst is. De gewenste uitbreiding kan op diverse manieren gerealiseerd worden.

parkeer-buitenhaven

Het adviesbureau heeft hiervoor vier varianten getekend. Bij deze vier varianten is geprobeerd om capaciteitsuitbreiding te combineren met een kwaliteitsverbetering voor de omgeving.Deze vier verschillende varianten wil men graag bespreken met u! (omwonenden, bewoners en andere belangstellenden.) Uw mening, suggesties en mogelijke alternatieve ideeen kunnen zo richting geven aan verdere planvorming en het definitieve besluit over de uitbreiding van het parkeerterrein.
U wordt dan ook van harte uitgenodigd om uw zegje te doen en mee te denken op maandag 14 oktober 2013 van 19:30 tot 12:30 in de raadzaal van het stads van Kampen.
De inloop is vanaf 19:00…

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen