Melmerpark Event in het teken van techniek

Op zaterdag 4 juni 2016 van 10:00 tot 17:00 uur organiseert het Melmerpark het ‘Melmerpark Event’, dat deze editie volledig in het teken van techniek zal staan. Zo zullen er vele activiteiten worden georganiseerd waarbij (nieuwe) techniek een belangrijke rol speelt. Op zaterdag 4 juni is er bij elke winkel voordeel te behalen voor de klanten, flyers met voordeelacties liggen vanaf nu bij de winkels op het Melmerpark.

Tijdens deze dag zullen er diverse festiviteiten plaatsvinden op het Melmerpark. Kinderen verschillende proeven doen in de technobiel, een mobiele experimenteerruimte op het gebied van techniek. Kinderen kunnen zich daarnaast uitleven op een springkussen, een freestyle voetbal workshop volgen van Bodhi Bos of knutselen met Jolanda van Tuinen. Kinderen kunnen worden geschminkt en uiteraard is ook Ronald MC Donald in levende lijve aanwezig.

Bij VWC staat een surfbord simulator, wie kan het langst blijven staan? Elke deelnemer krijgt direct een foto van zijn actie mee! Ook staat er binnen een fotopashokje waar je op de foto kunt, deze wordt dan direct in een mooie achtergrond geplaatst. Tuning Team Kampen zal aanwezig zijn met een aantal getunede auto’s en u graag alle technische snufjes laten zien en uitleg geven over de mogelijkheden.

Naast de verschillende activiteiten op het middenterrein van het Melmerpark is er ook een braderie en kofferbakverkoop. Hiervoor kan men zich nog opgeven. De deelnamekosten aan de kofferbakverkoop bedragen € 5,-, men kan zich opgeven via 06-16336440. Voor ondernemers is het huren van een kraam op de braderie een leuke optie, verhuur loopt via Apeldoorn2000.nl.