Zo Designs vergroot de verkoopkans en – waarde woning

Michelle Zwanepol is nu gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist. Daarnaast is haar bedrijf ZO Designs aangesloten bij CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten). Met deze nieuwe dienst zorgt het bedrijf voor meer kijkers en de hoogst haalbare prijs voor een te verkopen huis.

Logo_ZodesignsGeen kijkers betekent geen kopers. ZO Designs vergroot de kans op kijkers door middel van verkoopstyling. Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning. Het is een stylingmethode die een te verkopen huis zo presenteert dat het voor zo veel mogelijk potentiële kopers aantrekkelijk wordt. En dan niet door middel van een dure verbouwing, maar juist met kleine ingrepen die vaak goedkoop en soms zelfs kosteloos zijn. Denk daarbij onder andere aan het creëren van ruimte en het gebruik van licht, kleuren en accessoires.
ZO Designs maakt gebruik van de hands-on aanpak waarbij de handen uit de mouwen worden gestoken.

Verkoopstyling loont
Huizen die door een verkoopstylist onder handen zijn genomen, trekken meer kijkers, verkopen sneller en brengen meer op. Verkoopstyling is een investering met direct zichtbaar resultaat en die zich terugverdient. Onderzoek wijst uit dat huizen die door een verkoopstylist zijn gestileerd 80% sneller verkopen en 6 tot 10% meer opleveren. Eigenaars van een te verkopen huis kunnen dus beter een relatief laag bedrag investeren in verkoopstyling dan dalen in de verkoopprijs. ZO Designs heeft voor een totale restyling 1 á 2 dagen nodig. Dit is afhankelijk van de woning.

Diensten
Michelle Zwanepol is een jonge onderneemster uit Kampen. Haar bedrijf ZO Designs is een interieuradvies-, ontwerp- en verkoopstylingbureau voor zowel particulieren als bedrijven. Een 4-jarige interieuropleiding, de nodige stages en cursussen gingen hieraan vooraf. Er zijn door ZO DESIGNS al verschillende projecten verricht. Voor meer informatie zie www.zodesigns.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*