dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsMilieupark Kampen per 1 januari gesloten

Milieupark Kampen per 1 januari gesloten

-

 

Grof huishoudelijk afval naar Recycling Kampen

Het gemeentelijk milieupark aan de Dieselstraat is afgekeurd door de provincie Overijssel. Er is te weinig mogelijkheid tot het scheiden van de verschillende afvalstromen en de locatie voldoet niet meer aan de milieueisen. Het milieupark wordt daarom per 1 januari gesloten.

vuilnisVanaf 2 januari kunnen inwoners van Kampen hun grof huishoudelijk afval brengen naar Recycling Kampen, Haatlandhaven 19 in Kampen. Inwoners worden op de gebruikelijke wijze via de gemeente Kampen geïnformeerd over het aanbieden van afval, waaronder ook grof huishoudelijk afval.

Openingstijden
De openingstijden van Recycling Kampen zijn: maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Gerelateerde berichten

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen