Mocca d’Or Kampen heet vanaf 1 november ZOETELIEF

Een andere naam! Maar nog steeds het hetzelfde vertrouwde adresje voor de beste koffie, thee en chocolade in Kampen! Koffie- en Thee winkel Mocca d’Or Kampen heet vanaf 1 november ZOETELIEF – koffie – thee – chocolade.

Al jaren staat Mocca d’Or Kampen bekend om haar hoogstaande kwaliteit koffie, thee en chocoladeproducten. Vele mensen weten het winkeltje aan de Geerstraat 16 te vinden! Vanaf 1 november zal Mocca d’Or Kampen een andere naam dragen, namelijk Zoetelief! De naam zegt het al; voor koffie, thee en zoete lekkernijen bent u bij Zoetelief aan het juiste adres.

De verandering van de naam wordt feestelijk gepresenteerd op zaterdag 31 oktober. Mensen kunnen profiteren van bijzonder leuke acties die gelden tot en met 31 december. De Barista van Mocca d’Or zal de hele dag de beste koffievariaties schenken. Genieten dus! Iedereen is welkom tussen 10.00 – 17.00 uur aan de Geerstraat 16 te Kampen.

De vele unieke koffiesoorten die verkrijgbaar zijn bij Zoetelief, zijn afkomstig van de ambachtelijke koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle. Mocca d’Or brandt al jaren de mooiste koffiesoorten voor horeca en speciaalzaken. Mocca d’Or koffie wordt extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders volgens de Slowroast methode. Het kost iets meer tijd maar de smaak en het aroma komen zo wél het best tot hun recht!

Zoetelief