Molenbrug van 1-6 september afgesloten

G0017111

De provincie Overijssel en Rijkswaterstaat voeren van maandag 1 september 09.00 uur tot en met zaterdag 6 september 06.00 uur werkzaamheden uit aan en bij de Molenbrug in Kampen. Tijdens de werkzaamheden is de weg over de brug (Mr. J.L.M. Niersallee) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf de kruising Zwolseweg tot aan de rotonde Venedijk-Noord. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via gele borden. Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de brug.

Werkzaamheden
Rijkswaterstaat en de provincie Overijssel combineren werkzaamheden om de hinder voor weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Rijkswaterstaat inspecteert in de genoemde periode de tuien en voert reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan de onderzijde van de brug. De provincie Overijssel brengt nieuw asfalt aan op de Mr. J.L.M. Niersallee vanaf de rotonde aan de Kampense zijde tot aan de brug.

Verzoek weggebruikers
Om het centrum van Kampen en de Stadsbrug tijdens de werkzaamheden te ontzien, wordt aan de weggebruikers gevraagd zoveel mogelijk gebruik te maken van de N50/N765 (rijden tot aan de Ramspolbrug) of de brug over de IJssel in de A28 bij Zwolle.

Afsluiting Stadsbrug Kampen
Vanwege werkzaamheden is de Stadsbrug Kampen van maandag 1 september 20.00 uur tot dinsdag 2 september 03.00 uur ook afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Omdat het onwenselijk is om beide bruggen tegelijkertijd af te sluiten, is de Molenbrug in deze nacht open. Dit wordt met tekstkarren aangegeven bij beide bruggen.

Vervolg werkzaamheden
Het is niet mogelijk om alle werkzaamheden aan de Molenbrug in de eerste week van september uit te voeren. Rijkswaterstaat gaat eind november nogmaals twee dagen onderhoud uit voeren aan de brug. Tijdens deze werkzaamheden is de brug ook gesloten. Nadere informatie hierover volgt te zijner tijd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*