Moods & Roots schenkt 600 euro aan Live Life

Gisteravond mochten Andries Kroeze en Diana Vinke van Live Life een mooie cheque in ontvangst nemen van de eigenaren van Moods & Roots Events. Tijdens de officiële opening van het nieuwe bedrijf, gevestigd aan de Buiten Nieuwstraat 4, mochten gasten geld doneren voor de stichting Live Life.

Door: Annelies Strikkers

moodsroots

Andries Kroeze, voorzitter van de stichting Live Life, is erg blij met de donatie. “Op de dag dat Live Life gehouden wordt ontvangen wij ongeveer 800 gasten en vrijwilligers, die moeten natuurlijk ook eten en drinken. Wij proberen deze hele dag door middel van sponsoren en giften draaiende te houden, tot nu toe redden we dat gelukkig nog steeds. In deze tijden van bezuinigingen vinden wij het extra fijn om dit soort giften te krijgen. Wij vragen geen enkele subsidie, we zijn totaal afhankelijk van sponsoren en giften. Ik durf ook echt te zeggen dat er geen cent aan de strijkstok blijft hangen, al het geld wordt goed gebruikt. Daarom wil ik Moods & Roots ook hartelijk bedanken voor dit mooie bedrag.”

De keuze voor Live Life was voor Moods & Roots eigenaar Renko van Bodegraven een logische. “Voor onze officiële opening zaten we met de vraag wat we wilden vragen aan de gasten. Dat onze gasten kwamen was op zich al een cadeautje, dus we wilden ze niet om bloemen vragen of zo. Ik heb zelf altijd al affiniteit met de stichting Live Life gehad, ze geven die mensen toch de mooiste dag van het jaar. We hebben nog een aantal andere goede doelen bekeken, maar Live Life raakte ons allemaal toch het meest.”

Bij Moods & Roots Events kun je terecht voor het organiseren van bruiloften, bedrijfsuitjes, familiefeesten, vergaderingen en workshops. Daarnaast organiseert Moods & Roots ook zelf evenementen en zijn ze geopend bij bestaande evenementen zoals, bandjesavond, Kerst in oud Kampen, koningsdag en de kamperuidagen. Live Life organiseert één keer in het jaar, de eerste woensdag van juli, ‘de mooiste dag’ een motortocht voor mensen met een beperking.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*