Mooie Zomeravondgesprekken

naamloos

In februari is de basis gelegd voor meer samenwerking in het Stadspark onder de noemer “Naar een Kloppend Groen Hart”. Met het Full Color Festival heeft iedereen kunnen zien dat samenwerking een meerwaarde is, met ieder zijn eigen inbreng. Het park zit niet op slot, maar is volop in beweging!

We hebben vooruitgang geboekt. Zo hebben we gemerkt dat een autovrij Stadspark en gedeeld parkeren realistisch is. Ook lijken de gesprekken over toekomstige ontwikkelingen voorzichtig tot resultaat te leiden. We hebben gemerkt dat er veel draagvlak is om het natuurlijke karakter van het park te versterken.

Aan de hand van het verslag en de ideeën die er allemaal liggen, organiseert het Stadspark initiatief op donderdag 16 juli Mooie Zomeravondgesprekken. Iedereen die wil kan vanaf 19:00u. met een eigen picknickmand en een fles wijn terecht in de Natuurspeelplaats om informeel van gedachten te wisselen over de toekomst van het Stadspark.

Uiteraard wordt gezorgd voor de nodige sfeer, aankleding en muzikale omlijsting. De uitkomsten van februari zijn inmiddels allemaal verwerkt en gedeeld met de gemeente. U kunt ze downloaden via www.stadsparkkampen.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*