‘Motivatie’ thema Internationale Vrouwendag

vrouwenzaak3Op zaterdag 5 maart wordt in de Kamper binnenstad Internationale Vrouwendag gevierd. Vrouwen van alle leeftijden en achtergronden kunnen dan deelnemen aan boeiende workshops. Er zijn ook leuke aanbiedingen van verschillende winkeliers.

Het thema is: ‘Motivatie’. Door wie of wat kun jij je laten motiveren? De Internationale Vrouwendag is het platform waar jij dit misschien wel ontdekt!

De werkgroep heeft een mooi en inspirerend programma samengesteld.

Vrijdagavond 4 maart begint dit al in het Filmhuis met de film Suffragette. Een film over de grimmige strijd voor vrouwenkiesrecht in Engeland. Bij opgave via de mail krijg je het kaartje voor € 6,-.

Zaterdag 5 maart zijn er van 10:00 tot 16.00 uur activiteiten en workshops in de binnenstad. Het aanbod van workshops is zeer divers: van mozaïeken tot mindfulness. Behalve de betaalde workshops waar je je van te voren voor moet aanmelden, zijn er ook talloze inloopworkshops. Deze vinden plaats bij diverse ondernemers in de binnenstad en zijn gratis. In de  ‘Vrouwenzaak’ (Oudestraat 31) kun je hiervoor een bandje halen en een plattegrond met alle workshops.

Zaterdagavond is er gelegenheid om aan te sluiten bij een gezellig diner. Info en opgave via de website

Op zondag is er een koffie en gebak moment voor onze oudere dames in Myosotis. Wie het leuk vindt om mee te gaan kan zich opgeven via de mail.

De ‘Vrouwenzaak’ aan de Oudestraat 31 is het kloppende hart van de Internationale Vrouwendag. Alle vrouwen die willen deelnemen aan deze dag, kunnen zich hier melden vanaf 10:00 uur.

Geef je op voor de workshop(s) van je keuze, via de website of door op 5 maart langs te komen in de Vrouwenzaak. Een workshop kost €3,50. Vol=vol.

Voor meer informatie: www.svrk.nl. Vragen kunt u mailen naar vrouwendagkampen@gmail.com