Motoren, muziek en auto´s op Riverside Party USA

riverside party Kampen

Motoren, live-muziek, Amerikaanse auto’s en dat aan de waterkant langs de IJssel. Dat zijn de ingrediënten van de Riverside Party USA Day die jaarlijks gehouden wordt aan de Loswal 10. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 30 augustus vanaf 12.00 uur ’s middags. Het is voor iedereen gratis toegankelijk.

“Er worden een hoop Amerikaanse motoren, auto’s en trucks verwacht langs de kade van de IJssel”, aldus de organisatie. “Ook dit jaar is er weer extra aandacht besteed aan de kids. Zo is er onder andere een megagrote kids glijbaan, een springkussen voor de kleintjes, slingerbal, gratis professioneel schminken, ijscokraam, lollywafels, schepsnoep en een suikerspin kraam.”

Het buitenpodium biedt een programma met live rockmuziek afgewisseld met dj’s. “Een groot aantal standhouders is aanwezig met een tatoeëerder, piercing, biker stuff, tools, special paint demo’s, kleding, metal signs, sieraden, motoronderdelen, pin striping demo’s en nog veel meer. ’s Middags zijn er spectaculaire burnouts te bewonderen van een echte amerikaanse politiewagen. Tevens kunnen de bezoekers ’s middags genieten van een spectaculaire jettruck demo, dragrace truck and bike, een Dynostar motor testbank en nog meer spectaculaire voertuigen. Een oude Amerikaanse schoolbus verzorgt ’s middags gratis rondritten voor de bezoekers. Leuk voor jong en oud. Eten en drinken is natuurlijk volop aanwezig.”

Vanaf 20.00 uur ’s avonds begint de Support Party. Wie meer informatie wil, kan mailen met riversidepartykampen@gmail.com. Wie een mooie, aparte Amerikaanse motor of auto heeft, kan deze ’s middags showen op de Riverside Party USA dag. “Volg de borden met Riverside Party USA dag om bij het evenement te komen. Op facebook zijn we te vinden onder Riverside PartyKampen voor de laatste ontwikkelingen. Tot ziens op zaterdag 30 augustus 2014 vanaf 12 uur ’s middags”, schrijft de organisatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*