Muppetstuff sluit Internationale Vrouwendag 2015 af in ‘t Ukien

Op zaterdag 7 maart wordt Internationale Vrouwendag 2015 gevierd met allerlei evenementen in de binnenstad van Kampen. ’s Avonds wordt deze dag feestelijk afgesloten in cultureel podium ’t Ukien met een optreden van de band Muppetstuff en de meiden van Young North.

 

muppetstuff_1De Zwolse band Muppetstuff bezingt het leven in een mix van folk, jazz, blues en ‘Hot club the France’. Samen met Rico (Opgezwolle) en Typhoon stonden ze samen op de grootste festivals en clubs, maar de vier heren staan net zo lief op barbecues, afterparty’s en kraamfeestjes. De kracht van Muppetstuff zit in de interactie met het publiek. Het feest op het podium verplaatst zich ook net zo gemakkelijk naar een feest in de zaal. Door de grote muzikaliteit en het zichtbaar speelplezier staat Muppetstuff garant voor een avond vol mooie liedjes met een feestelijke finale.

Het voorprogramma is in handen van Young North. Deze band bestaat uit drie jonge dames met een sterke uitstraling en een eigentijds geluid. Meerstemmigheid en percussie spelen een grote rol en de viool en gitaar voeren hier een warme gelaagdheid aan toe. Deze band kenmerkt zich door hun verfrissende, poëtische folk-sound. Of het nou op een podium of in een kleinere setting is, Young North vormt hoe dan ook een intiem en stijlvol plaatje.

De zaal gaat op 7 maart om 20:30 uur open. Vooraf is het mogelijk om een hapje te eten in het café (let op, alleen voor vrouwen). Deelname aan het diner kost 10 euro en opgeven kan via de website van Stichting Vrouwenraad Kampen (www.svrk.nl). Het concert van Muppetstuff en Young North is gratis en voor iedereen toegankelijk. Meer informatie: www.ukien.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*