Natuurspeelplaats wordt weer Stadscamping

Vervolg na succesvolle eerste editie vorig jaar

Geen zin in een lange autorit? Druk met een verbouwing of met iets waardoor je met het gezin dit jaar in de buurt moet blijven? Zit een lange vakantie er dit jaar financieel gewoon even niet in? Of heb je simpelweg altijd gedroomd van een gezinsvakantie in Kampen? Dan hebben we goed nieuws!

Stadscamping Natuurspeelplaats

Komende zomer verrijst in Kampen voor de tweede keer de ‘Stadscamping’ naast kinderboerderij Cantecleer in het Groene Hart van Kampen. Dinsdag 19 en woensdag 20 juli 2016 kunnen gezinnen op de Natuurspeelplaats genieten van alles wat kamperen zo geweldig maakt: leuke mede-kampeerders, een eigen tent en een plek onder de zon! Samen geniet je van alles wat de Stadscamping te bieden heeft: een speeltuin, een zwembad, de kinderboerderij en de natuurspeelplaats bijvoorbeeld. De kinderen bakken zelf pizza’s en patat en kijken hun ogen uit bij de roofvogelshow. ’s Avonds is er een kampvuur en dinsdagavond een heuse verrassingsact…

Dit jaar is er plek voor 150 personen. Gezinnen kunnen zich aanmelden via de Weggeefschuur of Klasina van Egmond (tel.nr. 06-13053875). Daarbij kan er gebruik worden gemaakt van de Meedoen-bon (met 1 bon kun je met het hele gezin komen kamperen). Een toegangsbewijs kost €10 per persoon. Dat is inclusief eten, drinken, overnachten en activiteiten.

Elke dag is er bovendien plaats voor twee groepen van 25 personen, senioren of mensen met een beperking. Organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden. Wil je meer weten? Bel dan met Klasina of mail naar StadscampingKampen@hotmail.com.

Stadscamping Natuurspeelplaats

De Stadscamping wordt georganiseerd door de Weggeefschuur en speeltuin Akelei en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors Dolcoverhuur, zwembad De Steur, catering Van Lente, Albert Heijn Meeuwenweg en Kampen Events.

Van de eerste editie maakte KampenOnline vorig jaar een videoreportage en deed uitgebreid verslag van de start (zie hieronder).

Zie ook:
Stadscamping is van start gegaan (video)
• Aftellen begonnen voor kampeervakantie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*