Netwerkevenement voor ondernemers

Topprogramma met workshops en presentatie van Emile Ratelband.

Ondernemers uit de wijde omgeving komen woensdag 28 september naar Flevonice in Biddinghuizen voor een groots netwerkevenement. Tijdens deze zogenaamde Open Coffee XL worden zij gefêteerd op een topprogramma met als hoofdspreker niemand minder dan BN-er Emile Ratelband.

Topprogramma
Naast een presentatie van bekende Nederlander en NLP-specialist Emile Ratelband kunnen de ondernemers nog kiezen uit het volgen van één van de drie aangeboden workshops over Presenteren, Gratis publiciteit en LinkedIn voor ondernemers door respectievelijk Geert Zomer, Nicky Corts en Amanda Hendriks. Na afloop van de workshops kan men tijdens de lunch nog uitgebreid netwerken.

Samenwerking
Open Coffee XL is een initiatief van Open Coffee `t Harde Elburg en wordt georganiseerd samen met Open Coffee Almere, Kampen, Lelystad, Zwolle, Almere, Noord-Oost-Polder en Epe-Heerde. De ondernemers die zich al aangemeld hebben komen vanuit Alphen aan de Rijn tot aan Hogeveen voor dit unieke programma dat start vanaf 9.30 uur en duurt tot 14.00 uur. De deuren gaan om 9.00 uur open. Ondernemers die ook willen komen dienen van tevoren een ticket a 12,50 euro te kopen. Dit bedrag is een vergoeding voor koffie, thee en de lunch. Tickets kopen kan via deze link: https://ahcommunicatie.moneymedic.nl/kassa/init/j1kjEM0SdrIVTNvLbBZTBAGXk37wr1yo.

Open Coffee
Open Coffee is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Er is geen lidmaatschap of verplichting, ondernemers kunnen komen wanneer het hen uitkomt en het programma of thema hen aanspreekt. Momenteel wordt gewerkt aan een landelijke overzichtspagina waarop ondernemers in heel Nederland gemakkelijk kunnen zien waar en wanneer welke Open Coffee wordt gehouden en welk thema of welke spreker aanwezig zal zijn. Dit platform zal ook tijdens de Open Coffee XL gepresenteerd worden.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673