Nico Veldman en Tim Noorman nieuwe spelers bij Go-Ahead Kampen


Go-Ahead Kampen heeft heeft een akkord weten te bereiken met twee nieuwe spelers, Nico Veldman en Tim Noordman.

Nico Veldman
De TC is zeer content dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Nico Veldman. De 24-jarige Zwollenaar heeft op Sportpark ‘’Middenwetering’’ een contract voor één seizoen getekend, maar beide partijen hebben de intentie om voor een langere periode met elkaar door te gaan.

Nico Veldman speelde tussen 2015 en 2017 bij SVI. Hij viel de scouts toen meteen op en in het seizoen 2017-2018 was de snelle en behendige aanvaller actief bij Go-Ahead Kampen. Het was voor hem toen in het begin wennen aan het hogere niveau, maar het laatste half jaar heeft hij zich prima ontwikkeld en werd hij basisspeler. We hadden hem toen graag behouden voor de club, maar begin 2017 had Nico al toegezegd om terug te keren bij SVI. We zijn hem blijven volgen en bij SVI heeft hij zich in de 1e klasse prima doorontwikkeld als sterkhouder en publiekslieveling.

Nico Veldman is in gesprek geweest met veel clubs uit de regio, maar koos na meerdere gesprekken met de TC van GAK en met de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen uiteindelijk met zijn verstand en hart voor Go-Ahead Kampen “Ik heb bij SVI een hele mooie tijd gehad en met fijne mensen samengewerkt, maar het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb prima gesprekken gehad met GAK en de spelopvatting van de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen past goed bij de type speler die ik ben. We krijgen een sterke ploeg en als we met zijn allen hard werken en genieten van het spelletje kunnen dan komt de rest vanzelf. Ik word in Kampen herenigd met een hoop mensen waar ik in mijn 1e periode bij GAK mee heb samen gewerkt. Al met al een mooie kans en het juiste moment om deze stap te maken.”

Tim Noordman
De TC is content dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Tim Noordman. De 27-jarige doelman heeft op Sportpark Middenwetering een contract getekend tot en met de zomer van 2022.

Noordman komt uit de eigen jeugdopleiding en is tussen 2013 en 2019 zes seizoenen lang een betrouwbare doelman gebleken, maar kwam in de 1e maanden van 2019 niet tot een overeenstemming met de TC, waarna hij de afgelopen twee seizoenen in een vriendenteam is gaan voetballen. Met Tim halen we een fijne persoonlijkheid voor de selectie en een goede keeper in huis.

Tim Noordman heeft zelf heel veel zin om weer in het vlaggenschip te gaan keepen. ‘’Ik had al langer de gedachte om het prestatievoetbal weer op te gaan pakken, want ik merkte dat ik het begon te missen. Nu viel het totaalplaatje goed samen. Ik ben naast de huidige spelers die blijven ook erg blij met de nieuwe spelers die GAK heeft aangetrokken. Dit heeft een positieve rol gespeeld in mijn besluit. Ik ga komend seizoen weer vol voor een plek onder de lat bij het 1e en hoop nog vele mooie momenten en jaren mee te gaan maken bij Go-Ahead Kampen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*